Looky 5

772.50

  • Boven 150 euro gratis verzending
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren.

Benieuwd of uw verzekering dit product vergoed?

Zorgverzekeraar
Omschrijving
Bruikleen / Eigendom
Procedure
Voorschrijver
Vervanging / Herstel
Vergoeding
Gebruikers termijn
Aanvraag

Beschrijving

De Looky 5 is de nieuwe uitbreiding van de welbekende handloep, de Looky. Deze eerste Looky was de eerste elektronische handloep met een centraal geplaatste camera en een uitklapbaar handvat. De nieuwe Looky 5. De Looky 5 is de nieuwste toevoeging aan de welbekende handloepfamilie; de Looky. De nieuwe Looky 5 heeft uiteraard de welvertrouwde functies van de originele Looky, maar voegt daar een uitzonderlijk scherp, helder en levendig beeld aan toe. Dit 5 inch (12,7 cm) HD-scherm is te bedienen door middel van een duidelijke en intuitieve touchbediening.

De Looky 5 is de meest geavanceerde, maar toch gemakkelijk te bedienen elektronische handloep op de markt. Zo beschikt hij over 10 hoogcontraststanden, 2 fotostanden en kunt u er ook objecten ver weg mee bekijken.

We hebben niet alleen deze nieuwe bediening voor de Looky 5 toegevoegd, we hebben ook de batterij vernieuwd. Zo is in dit model een oplaadbare Lithion Ion batterij verwerkt in het handvat. Wanneer de accu leeg is kunt u deze gemakkelijk vervangen door een nieuw (volgeladen) handvat. Hierdoor heeft u een extra lange gebruiksduur van de Looky 5 terwijl u onderweg bent.

De Looky 5 is voorzien van magnetische leeslijnen (magnetic lines). Dit systeem maakt het lezen van stukken tekst aanzienlijk makkelijker. In het handvat van de Looky 5 zit een magneet ingebouwd en vervolgens wordt er een speciaal geribbeld vel onder het leesmateriaal gelegd. In dit vel zitten metaaldeeltjes waar de magneet in het handvat zich aan hecht. Door de ribbels in het vel uit te lijnen met de regels van de tekst, kunt u de Looky 5 gemakkelijk langs de magneetlijnen/tekst laten glijden.

Specificatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 13.1 × 7.5 × 3.3 cm
Demo op aanvraag

Ja

Schermgrootte

Touch-bediening

Bediening

Vergroting

Freezefunctie

Fotostanden

Aantal hoogcontraststanden

Hoogcontrast standen

Schrijfstand

Magnetisch lijnen

Leeshulp

TV aansluiting

Foto opslag

PC aansluiting

Batterij type

Verwisselbaar

Gebruiktijd

Laadtijd

Stroomtoevoer

Download

Looky5 handleiding

Gerelateerde producten

Menu
Vergelijk Producten