Over ons

Wij zijn meer dan een leverancier van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten voor slechtziendheid, pijnbestrijding en incontinentie. Naast zorgaanbieder zijn wij ook dienstverlener die elke gebruiker ondersteunt, voor en vooral ook na de aanschaf van een hulpmiddel.

Van Lent Systems werd in 1986 opgericht door René van Lent. In ruim dertig jaar tijd is dat eenmansbedrijf uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, Ierland, Duitsland en België. Een bedrijf met een breed productaanbod en een grote groep tevreden klanten.

Ons aanbod heeft een rode draad. We willen mensen helpen die een duwtje in de rug verdienen. Mensen met een visuele beperking, mensen met pijnklachten en kinderen die bedplassen vormen samen onze doelgroep. Hun leven een beetje aangenamer maken, dat is waar we het voor doen.

Patiëntenbegeleiding

Door de unieke historische achtergrond voelen wij ons nog steeds een echt familiebedrijf en dat vertaalt zich voortdurend in onze heel eigen bedrijfscultuur. Als een echt familiebedrijf zijn we begaan met al onze gebruikers. Op vragen hebben wij een antwoord en voor eventuele problemen bij het gebruik vinden wij een snelle en goede oplossing.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote schat aan kennis opgebouwd. En die kennis gebruiken we. We durven zonder twijfel te zeggen dat patiëntenbegeleiding na de levering van een hulpmiddel onze specialiteit is geworden.

Samenwerken

We werken niet alleen nauw samen met de gebruikers, maar ook met voorschrijvers en zorgverzekeraars. In combinatie met onze creativiteit en gedrevenheid zorgt dat ervoor dat we steeds weer nieuwe en innovatieve producten kunnen ontwikkelen en introduceren.

We werken ook intensief samen met ons Ierse zusterbedrijf Rehan Electronics Ltd. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie. Daarnaast zorgt onze eigen Research & Development-afdeling voor technische onderzoeken en lopen zij voorop in innovatieve ontwikkelingen.

In samenwerking met Rehan Electronics Ltd. laten we onze producten maken in een duurzame en milieuvriendelijke ecofabriek in het Ierse Co-Wicklow. Die fabriek is gebouwd van natuurlijke materialen en met energie-efficiëntie en een lage CO2-uitstoot als prioriteit.

Kwaliteit

We zijn NEN-EN-ISO 9001-gecertificeerd voor het leveren en installeren van medische hulpmiddelen. Deze norm stelt hoge eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. We hanteren daarnaast een KAM-beleid (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) en hebben een KAM-functionaris. We voeren met grote regelmaat klanttevredenheidonderzoeken uit. We doen er namelijk alles aan om ons niveau vast te houden en waar mogelijk verder op te krikken.

KAM beleid 2020 – Van Lent Systems B.V.

Menu
Vergelijk Producten