Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te ‘s-Hertogenbosch onder nr. 16051713. U kunt deze informatie bekijken door hier te klikken.

Garantie

Bij Van Lent Systems B.V. geldt de fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. Wij leveren  geen garantie op batterijen en de levensduur hiervan. Indien u vragen heeft over de garantie van een bepaald product, kunt u zich wenden tot de afdeling Customer Service via telefoonnummer: 0412 640690.

Wet Kopen op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de wet kopen op afstand van kracht. U heeft daarmee als consument een verbeterde rechtspositie bij uw aankopen via internet. Het belangrijkste punt van deze regelgeving is dat u als klant recht heeft op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Dit betekent dat u uw aankoop binnen die periode (zonder opgaaf van reden) ongedaan kunt maken. U bent in dat geval alleen verplicht de kosten voor terugzending te betalen. Wij zullen u het betaalde aankoopbedrag dan binnen 30 dagen terugstorten. Wij verzoeken u wel vooraf even contact met ons op te nemen (via e-mail of telefoon) als u van deze regeling gebruik wilt maken, om de afhandeling soepel te laten verlopen. Wilt u meer over deze wetgeving weten dan verwijzen wij u graag naar dit artikel.

Onder voorbehoud

Hoewel deze site met de meeste zorgvuldigheid is samengesteld, zijn wijzigingen in prijs en model, evenals druk- en zetfouten voorbehouden.

Menu
Vergelijk Producten