Klachtenregeling

Binnen Van Lent Systems B.V. streven we naar een 100% klanttevredenheid en vinden we een goede relatie met onze klanten belangrijk. Helaas kan het toch gebeuren dat u, ondanks onze inspanningen, niet tevreden bent. We vragen u dan om ons dat te laten weten. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande meldformulier. We zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de klacht verder in behandeling te nemen. (zie voorbeeld contactformulier)

Klachtenprocedure

Na het invullen van het meldformulier wordt deze beveiligd verzonden naar onze klachtenfunctionaris.

Daar wordt uw klacht in behandeling genomen en opgeslagen in ons kwaliteitsmanagementsysteem. We zullen zo goed mogelijk proberen de klacht voor u naar tevredenheid op te lossen. Daarnaast gaan we intern onderzoeken wat de oorzaak van uw klacht is. Op basis van dit onderzoek kunnen er maatregelen genomen worden om een herhaling van de klacht in de toekomst te voorkomen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om zaken tot 14 dagen na ontvangst van de goederen te annuleren. Wanneer u dit wilt doen maakt u gebruik van het herroepingsrecht..
Vanaf het moment dat u richting ons aan geeft dat u de producten wilt terugsturen heeft u 14 dagen om de producten ook daadwerkelijk retour te sturen.
U doet een beroep op dit recht door een mail naar info@vanlentsystems.com met herroepingsformulier te sturen. Het herroepingsformulier zit bijgesloten bij uw orderbevestiging. De kosten voor het retour sturen zijn dan voor eigen rekening. Wanneer de mail en de goederen goed zijn aangekomen dan zullen we de kosten (koopprijs) en de eventuele verzend- of afleverkosten van de betreffende order aan u terugstorten. Het bedrag wordt echter pas overgemaakt wanneer alles dus ontvangen is. Ook dienen de artikelen ongeopend of ongebruikt te zijn en in goede staat te zijn ontvangen. (zie model herroepingsrecht formulier)

Menu
Vergelijk Producten