Voorleesapparaat

Voorleesapparaat

Een voorleesapparaat is een handig hulpmiddel dat gebruikt wordt door blinden en zeer slechtzienden. Een voorleesapparaat helpt u bij het voorlezen van teksten. Door het gebruik van dit toestel wordt een stukje zelfstandigheid teruggeven. Het biedt de mogelijkheid om de krant, post, tijdschriften en boeken te beluisteren.

Gedrukte tekst wordt omgezet in spraak en dit wordt binnen enkele seconde aan u voorgelezen. Het voorleesapparaat is zeer gebruiksvriendelijk en u heeft er geen computerkennis voor nodig. Tevens is het mogelijk om het toestel aan te sluiten op een externe monitor.

Alle basisfunctionaliteiten zijn aanwezig in ons voorleesapparaat; vooruit- en terug spoelen, navigeren in de tekst, aanpassen van leessnelheid,  pauzeren, het wijzigen van stemmen en veranderen van talen. Daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om complete boeken op te slaan.

Het voorleesapparaat wordt standaard geleverd in een handige draagtas. Het toestel beschikt over een ingebouwde accu en is licht van gewicht. Het is daarom een uitermate geschikt toestel om mee te nemen op vakantie of naar het werk.

Producten

Menu
Vergelijk Producten