Ziezo 2020 afgelast

Wellicht heeft u het zelf al vernomen via andere kanalen, de organisatie van de ZieZo-beurs 2020 op 13 en 14 maart gaat niet door. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de richtlijnen voor evenementen vanuit de overheid en het RIVM, waarbij de risico’s hoger in worden geschat bij de bezoekers van de Ziezo-beurs. Van Lent Systems ziet dit als een wijs besluit en staat hier 100% achter.

Het originele bericht van de ZieZo-vereniging en meer informatie over het afgelasten vindt u hier: https://www.ziezo.org/

Wij betreuren het dat deze keuze gemaakt moet worden aangezien de ZieZo-beurs altijd een uitgelezen kans is om contact te hebben met onze gebruikers en doelgroep.

Mocht u hebben uitgekeken naar het gebruiken of bekijken van onze producten vragen kunt u momenteel het beste onze website raadplegen. Ook vragen we u contact met ons op te nemen om te kijken of we u kunnen verwelkomen voor een demonstratie in ons hoofdkantoor. Door de huidige omstandigheden in Noord-Brabant en geheel Nederland nemen wij echter het zekere voor het onzekere en plannen we dergelijke afspraken graag op een later tijdstip wanneer er meer duidelijkheid is.

Meer informatie over ons standpunt en beleid omtrent het coronavirus leest u in een aankomend nieuwsbericht.

Wij hopen hierin op uw begrip voor zowel onze beslissingen als de beslissingen van de ZieZo-vereniging. De gezondheid van onze medewerkers en u staan bij al onze keuzes bovenaan en zullen met uiterste zorg nauw worden bekeken in de keuzes die we komende tijd zullen maken.

Menu
Vergelijk Producten